SAKUstars 2018, 1001 tarinaa, Kokkola

Tätä blogia kirjottaa seitsämän lähihoitajaopiskelijaa Kainuun ammattiopistosta.  
 Osallistumme SAKUstars kilpailuihin, jossa ammattiin opiskelevat kilpailet 35 eri kulttuurin lajeissa. Tänä vuonna me kaikki osallistumme runo tunnissa- sarjaan. Kilpailut järjestetään tänä vuonna siis Kokkolassa, aiheena "1001 tarinaa".
 Meistä kuus osallistui myös viimevuoden sakustarsiin, joka järjestettiin Kuopiossa, aiheena oli "sata lasissa". Neljä meistä oli digikuvataidetta päivässä- sarjassa ja kaksi näytelmässä. Näytelmässä olijat saivat kunniamaininnan näytelmästään.
 Kaikilla hyvät fiilikset ja muistot kilpailusta ja koko reissusta. Kuopiossa oli paljon opiskelijoita ympäri Suomea. Nukuimme koulun luokkahuoneissa, samassa nukkumahuoneessa oli opiskelijoita eri paikkakunnilta ja kouluista, niin tuli sitäkin kautta juteltua muiden kilpailuun osallistujien kanssa. 
 Sakustars-kilpailuihin osallistuessa tulee koettua hyvää yhdessä oloa ja yhdessä tekemistä, saa uusia erilaisia kokemuksia, sekä tutustuu moniin uusiin ihmisiin. Nuo asiat ovat tärkeitä meidän kaikkien opiskelun kannalta.
 Tänävuonna kilpailut on siis Kokkolassa, aiheena "1001 tarinaa".  Meidän lähihoitajien lisäksi koulustamme lähtee muiltakin aloilta opiskelijoita Sakukisoihin mukaan.  Tämän blogin kautta pääsee seuraamaan meidän ja muiden KAO:n opiskelijoiden Sakukisoja. 
 Kirjoitamme blogia ja lisäämme kuvia koko reissun ajalta.


Kuvia viimevuoden reissusta:
Kommentit